jueves, 28 de agosto de 2008

Can Xifra

Mas Artigas, 17199 Cartellà (Girona)

Telèfon: 972.42.85.46

Web: www.canxifra.com

Primer de tot, cal dir que van ser molt amables de fer-nos lloc un dissabte a la nit trucant per reservar un parell d’hores abans, ni més ni menys que a 11 persones, llàstima que estiguéssim a la sala de fumadors, però no podia ser tot perfecte.

Els primers plats van ser compartits entre tots. Hi va haver plats de patès, formatges de diversos tipus i embotits, i també un parell d’amanides amb fruits secs i formatge de cabra, potser aquestes una mica petites, però pel que vindria després, suficient. Tot això va anar acompanyat de torrades amb tomàquet i vi de la casa.

El plat fort van ser els segons. La majoria vam demanar ENTRECOT (amb majúscules, perquè entrecots com aquells no es veuen cada dia) ja fos de mida petita o gran, realment molt bo. I, a més, acompanyat de patates xips casolanes i carbassó passat per la planxa. (Veure foto adjunta)

En quant a les postres, com que cap dels 11 en vam demanar, no puc fer comentaris al respecte, així que hauríem de tornar a fer les postres un dia d’aquests.

El servei va ser de notable alt (tot i que ens havien dit que anirien una mica de cul) i el preu molt correcte, entre uns 20-30 euros, depenent del què s’esculli.

L’únic “però” que jo els hi donaria és que s’ha d’anar en cotxe, està situat a uns 10 quilòmetres del centre de Girona, i la carretera no és precisament per llençar coets, i menys de nit.

3 comentarios:

Oliu dijo...

Realment, jo no puc ser objectiu amb aquest restaurant, només heu de veure la cara que se'm posa quan em porten l'entrecot. :-)

Estic amb tú que el petit problema que té es la seva situació, però la carretera tampoc es tan dolenta, i de tant en tant va bé sortir de Girona per anar a sopar bé i més barat. Els postre no se si els hem provat mai, :-)

Respecte als entrants, les amanides eren un xic petites si, però en aquest aspecte els plats per compartir que vam demanar son més generosos que els que feien fara un parell d'anys. Així que en aquest aspecte han millorat.

Espero que el plat estrella no us decepcionés, llàstima d'en Xavi que li van fer la carn una mica mes feta del que li hauria agradat.

S dijo...

Can Xifra sempre ha estat uns dels meus restaurants favorits.

El problema, com bé heu comentat, és que està fora de Girona. El primer cop que hi vas potser és fàcil passar-se l'entrada de llarg si és de nit, però vaja, l'accés no és difícil.

L'únic que no és un lloc on hi pots anar d'improvist un dia que estás pel mig de Girona, el fet que sigui a les afores fa que sigui un d'aquells llocs on només vas de forma planificada. Això si, val molt la pena anar-hi de tant en tant. Relació qualitat/preu difícilment millorable.

Xavi dijo...

La relació qualitat preu és òptima, i la quantitat és molt generosa. No em posaré a parlar dels restaurants de Barcelona, però a Can Xifra els bistecs són entrecots "grossets" i els entrecots són simplement enormes! El punt de coció sempre és difícil d'encertar, sobretot si el gruix de l'entrecot no és uniforme, però jo vaig xalar de debò menjant-me el meu!