lunes, 4 de agosto de 2008

Occi

Ni Arzaks, ni Arguiñanos, ni Jaumes Pastallers, ni Ferrans Adrians. Nosaltres no en sabem d'això ...

Partint d'aquesta base, intentarem, de tant en tant, comentar restaurants on haguem anat, per tal que entre tots, poder elaborar una petita guia de llocs on poder disfrutar d'un bon sopar.

Així doncs comencem:

Occi
c/Mercaders 5 Girona
972.22.71.54
Preu aproximat 35€

Restaurant situat al centre de Girona prop de l'ajuntament. Espai petit, ideal per sopar en parella, o en grup reduït.

El dia escollit fou un dissabte, sense tenir res previst vam decidir anar a sopar fora, i evitant repetir els llocs un i altre cops visitats, ens vam decidir per l'Occi.

Així doncs sense reserva prèvia, i malgrat que el restaurant té un aforament bastant limitat, vam poder disposar d'una taula a l'exterior. Malgrat la situació de la taula on sopariem, just enmig del carrer Mercaders, l'ambient tranquil del carrer ens va permetre gaudir d'un sopar en un ambient relaxat.

Com a primers plats, vam poder degustar pop a la gallega, un excelent assortit de formatges i també unes exquisites tires de calamars. Molt recomanables tant les tires de calamars com els formatges, que anaven acompanyats de fruits secs i diversos tipus de pa, que feien del plat una excelent tria.

De segon, majoritàriament ens vam decidir per les carns ( Magret d'ànec, Pollastre amb mel, Filet de Vedella de Girona amb Foie) a excepció d'un Turbot amb arròs negre.

Tots ells amb bona presentació, i amb una ració que ens deixà satisfets.

En resum, l'Occi el podriem definir com un restaurant ideal per sopars relaxats en grup reduït, amb uns plats de qualitat a un preu raonable.

2 comentarios:

S dijo...

Que bé!!! Això ja comença a agafar forma!
Molt bona la crítica! Ara haurem d'anar als restaurants amb llibreta i boli!

Esther dijo...

I a més, entre setmana, tenen menú al migdia, cosa d'agrair per la butxaca....