viernes, 8 de agosto de 2008

Mozarella arrebossada amb sobrassada


Ingredients:


- 2 boles de Mozarella fresca (millor de bufala)
- farina
- pa rallat
- ous
- orenga
- oli
- tomata fregida
- sobrassada

Preparació:

- Escórrer una mica la mozarella i tallar-ne 4 llesques per bola (es poden aprofitar les dues puntes, però queden massa corbes).
- Posar orenga a les llesques de mozarella.
- Passar les llesques per: farina - ou - pa rallat - ou - pa rallat (ha de quedar una cobertura consistent).
- Escalfar oli en una paella fonda. Fregir les llesques de mozarella arrebossada amb oli ben calent i que cobreixi. L'oli ha de ser molt calent per a què el arrebossat es dori de seguida sense que es trenqui i es comenci a fondre el formatge.
- Retirar i deixar escórrer en un paper de cuina.
- Posar una mica de tomata fregida per sobre, orenga i una mica de sobrassada. De fet, es pot posar el que es vulgui per sobre, amb la base de mozarella semblarà una mini-pizza!

Bon profit!

2 comentarios:

Oliu dijo...

Ja has fet content el presi i a alguns altres també!

Per cert, ja que posem la recepta i malgrat que les fotos estan també mes abaix, jo hi posaria una foto del plat en questió.

Si vols, per no repetirles pots posar les que vaig fer jo :-P

Silvia 3 - Oliu 1. I la resta?? :-O

Sergio dijo...

Thanksssss S!

S'haurà de provar!

I tranqui, Oliu, que ja aniran arribant les entrades! La Raque crec que tenia una crítica a mig fer. :P